Dizüstü bilgisayarı açar açmaz GeForce Experience'ı kurdum ve GTX 1060 6 gb ayrılmış gpu'm için yeni oyuna hazır sürücüleri indirdim. Ancak kurulumun yarısında yanlışlıkla geforce deneyimini kapattım ve dizüstü bilgisayarımı yeniden başlattığımda, özel 1060 gpu'mun görev yöneticisinde algılanmadığını gördüm, bu yüzden cihaz yöneticisine gittim ve ekran kartım, ekran bağdaştırıcıları altında listelenmedi, yalnızca entegre Intel'im grafikler. Gizli öğeleri görüntüle yazan kutuyu işaretledim ve nvidia gpu'mun ekran bağdaştırıcısı altında göründüğünden eminim. Bu yüzden sağ tıklayıp sürücüleri kaldırdım ve dizüstü bilgisayarımı yeniden başlattım. Ama şimdi cihaz yöneticisinde hiçbir yerde görünmüyor, diğer aygıtlarda veya sistem aygıtlarındaki PCI yuvalarında yanında sarı işaretli hiçbir şey yok. Ve GeForce ekran kartını algılamıyor ve sürücüleri Nvidia sitesinden manuel olarak yüklemeye çalıştığımda, sürücünün bu Windows sürümüyle uyumlu olmadığını söyleyen bir hata alıyorum.

Dizüstü bilgisayarım: 64 bit Windows 11 Pro Sürüm 22H2

İşletim Sistemi yapısı: 22621.1105

Windows güncellemesi, güncellemeleri kontrol ettiğimde sürücüyü yeniden yüklememi istemiyor ve bilgisayarı yeniden başlattığımda sürücüler otomatik olarak yüklenmiyor. Olaydan önce de sistem geri yükleme noktalarım yok.

Ekran klavyesini kaldırıp cihaz yöneticisi yenilenerek, ardından yeniden takılıp tekrar yenilenerek sorun giderilecektir ve altında "3D video denetleyicisi" belirecek. Diğer cihazları seçin ve Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın, sorununuz çözülecektir. Aşağıdaki linkteki adımları uygulayın. https://www.thewindowsclub.com/surface-book-not-detecting-nvidia-graphics-card

Bu çözüm içindeki alternatifler AMD ekran kartları içidne geçerlidir.

Ayrıca diğer bilinmeyen üreticilerin ürünleri içinde uyumlu olabilir.

Bu çözüm içindeki alternatifler AMD ekran kartları içidne geçerlidir.

Bu başlık için tüm yanıtları okudun.

Yanıt yazmak için oturum açın.